Derfor skal du gøre brug af en gagball

Der er mange gode grunde til at du skal gøre brug af en gagball, herunder ikke mindst, at du kan øge spændingen i dit sexliv. Det kinky og pirrende element en gagball giver til dit sexliv, vil med garanti medvirke til, at dit sexliv bliver endnu mere spændende og intenst.

 

Det at bruge en gagball er en del af BDSM, og går særligt under de to elementer dominans og submission, eller som vi kalder det på dansk, underkastelse. En gagball er til den underkastende part i akten, og vil gøre det svært tale, mens mange modeller også vil begrænse tilførslen af luft.

 

Vil du og din partner gerne kaste jer ud i at lege med en gagball, så bør i på forhånd sætte klare grænser, og være opmærksomme på hinandens ønsker og behov. Dette for at sikre at i begge er tilpas og nyder det der foregår, og ender med at få en god oplevelse.

 

Når i skal tage stilling til hvilken type gagball i skal vælge, kan det være en god ide, at man som nybegynder starter med en mindre avanceret model. I takt med at legen udvikler sig, kan man så småt inddrage mere avancerede modeller.

 

En af de mere avancerede modeller af gagball er en såkaldt dildogag. Princippet er langt hen ad vejen det samme, da en dildogag også påspændes på samme måde. Der er dog en påsat dildo, der peger ind i mund og hals, og som øger intensiteten og spændingen, samt det kinky og pirrende element.

 

Du kan købe gagball i både din lokale sexshop, samt i de mange online sexshops, og hvor du nok får den mest personlige betjening og rådgivning, mens du i en online sexshop, ofte vil finde en større udvalg, hvilket kan være en fordel hvis du også søger inspiration.

Der er lukket for kommentarer